Znane są jako świetne źródło witamin i minerałów, są również źródłem cukrów prostych, co w nadmiarze może nie mieć pozytywnego efektu. Dowiedz się ile owoców i jakiego rodzaju, powinniśmy spożywać.
- Źródła witaminy C
- Cukier w owocach
- Dlaczego warto jeść kokosa?
- Antyoksydanty
- Właściwości owoców
- Fruktoza
- Ile owoców można zjeść?
- Suszone owoce
- Alergie i nietolerancje
Autor

Iwona Wierzbicka
Długość: 00:07:24
Trudność: Łatwy
Autor
Iwona Wierzbicka
Długość: 00:07:24
Trudność: Łatwy
Długość: 00:07:24
Trudność: Łatwy
Znane są jako świetne źródło witamin i minerałów, są również źródłem cukrów prostych, co w nadmiarze może nie mieć pozytywnego efektu. Dowiedz się ile owoców i jakiego rodzaju, powinniśmy spożywać.
- Źródła witaminy C
- Cukier w owocach
- Dlaczego warto jeść kokosa?
- Antyoksydanty
- Właściwości owoców
- Fruktoza
- Ile owoców można zjeść?
- Suszone owoce
- Alergie i nietolerancje
Tagi
Podobne tematy
Ciąża – Wapń
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Mitochondria. Odżywianie na poziomie komórkowym
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Lektyny i gluten – czemu szkodzą?
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Dieta dzieci – szkolenie rozszerzone
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >