Lubisz potrawy z jajek? Nie wiesz co to znaczy że jajko jest zapłodnione? Zastanawiasz się jakie są ich właściwości odżywcze? Który tłuszcz jest najlepszy do smażenia?
Na te pytania odpowie mistrz kuchni Paweł Jackowski wraz ze swoimi gośćmi. Dowiesz się wielu ciekawostek z dziedziny dietetyki, chemii, a także zdrowej kuchni. Praktycznie ciekawie i zdrowo! Sprawdź!
W odcinku dowiesz się
- Ocena towaroznawcza tłuszczy
- Jakie jajka wybierać
- Jak sprawdzać jajka
- Jak zrobić omlet kokosowy z warzywami
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Autor

Paweł Jackowski
Długość: 21:49
Trudność: Łatwy
Autor
Paweł Jackowski
Długość: 21:49
Trudność: Łatwy
Długość: 21:49
Trudność: Łatwy
Lubisz potrawy z jajek? Nie wiesz co to znaczy że jajko jest zapłodnione? Zastanawiasz się jakie są ich właściwości odżywcze? Który tłuszcz jest najlepszy do smażenia?
Na te pytania odpowie mistrz kuchni Paweł Jackowski wraz ze swoimi gośćmi. Dowiesz się wielu ciekawostek z dziedziny dietetyki, chemii, a także zdrowej kuchni. Praktycznie ciekawie i zdrowo! Sprawdź!
W odcinku dowiesz się
- Ocena towaroznawcza tłuszczy
- Jakie jajka wybierać
- Jak sprawdzać jajka
- Jak zrobić omlet kokosowy z warzywami
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Tagi
Podobne tematy
Środki nootropowe – doping mózgu
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Kompendium wiedzy na temat stresu.
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Ciąża – Interpretacja badań
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Kształtowanie sylwetki
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >