Lubisz potrawy z jajek? Nie wiesz co to znaczy że jajko jest zapłodnione? Zastanawiasz się jakie są ich właściwości odżywcze? Który tłuszcz jest najlepszy do smażenia?
Na te pytania odpowie mistrz kuchni Paweł Jackowski wraz ze swoimi gośćmi. Dowiesz się wielu ciekawostek z dziedziny dietetyki, chemii, a także zdrowej kuchni. Praktycznie ciekawie i zdrowo! Sprawdź!
W odcinku dowiesz się
- Ocena towaroznawcza tłuszczy
- Jakie jajka wybierać
- Jak sprawdzać jajka
- Jak zrobić omlet kokosowy z warzywami
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Autor

Paweł Jackowski
Długość: 21:49
Trudność: Łatwy
Autor
Paweł Jackowski
Długość: 21:49
Trudność: Łatwy
Długość: 21:49
Trudność: Łatwy
Lubisz potrawy z jajek? Nie wiesz co to znaczy że jajko jest zapłodnione? Zastanawiasz się jakie są ich właściwości odżywcze? Który tłuszcz jest najlepszy do smażenia?
Na te pytania odpowie mistrz kuchni Paweł Jackowski wraz ze swoimi gośćmi. Dowiesz się wielu ciekawostek z dziedziny dietetyki, chemii, a także zdrowej kuchni. Praktycznie ciekawie i zdrowo! Sprawdź!
W odcinku dowiesz się
- Ocena towaroznawcza tłuszczy
- Jakie jajka wybierać
- Jak sprawdzać jajka
- Jak zrobić omlet kokosowy z warzywami
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Tagi
Podobne tematy
Dietoterapia w stanach zapalnych sportowców
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Dieta dzieci – szkolenie rozszerzone
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Jaką wodę pić
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Depresja – fakty i mity
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >