Lubisz vegetę, bo dodaje potrawom smaku, ale chcesz odżywiać się zdrowo? Masz w swojej kuchni nadmiar warzyw i brak pomysłów na ich zagospodarowanie? Mistrz kuchni Paweł Jackowski ma na to swój sprawdzony sposób. Pokazuje jak samemu w prosty sposób możemy przygotować vegetę, jakie jest jej zastosowanie oraz do czego on sam używa swojego wyrobu. Sprawdź!
W odcinku dowiesz się
- Produkcja domowej vegety
- Jak zagospodarować nadmiar warzyw
- Jak szybko przygotować dania z warzyw
- Jak zamknąć witaminy w słoiku na zimę
- Jak przygotować bazę do przygotowywania zup i sosów
Autor
Paweł Jackowski
Długość: 00:07:03
Trudność: Średni
Autor
Paweł Jackowski
Długość: 00:07:03
Trudność: Średni
Długość: 00:07:03
Trudność: Średni
Lubisz vegetę, bo dodaje potrawom smaku, ale chcesz odżywiać się zdrowo? Masz w swojej kuchni nadmiar warzyw i brak pomysłów na ich zagospodarowanie? Mistrz kuchni Paweł Jackowski ma na to swój sprawdzony sposób. Pokazuje jak samemu w prosty sposób możemy przygotować vegetę, jakie jest jej zastosowanie oraz do czego on sam używa swojego wyrobu. Sprawdź!
W odcinku dowiesz się
- Produkcja domowej vegety
- Jak zagospodarować nadmiar warzyw
- Jak szybko przygotować dania z warzyw
- Jak zamknąć witaminy w słoiku na zimę
- Jak przygotować bazę do przygotowywania zup i sosów
Tagi
Podobne tematy
Nie samym kurczakiem i ryżem trener żyje
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Samotność w dietetycznej rzeczywistości
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Potrawy z ryb i owoców morza
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Żywienie osób aktywnych fizycznie
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >