logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Gyros z kurczaka

Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Tagi

Gyros z kurczaka

gyros-z-kurczaka.jpg

Paweł Jackowski opowiada o gyrosie z kurczaka i kolejnych sposobach na oszczędności. Opowiada co to jest trybowanie mięsa i pokazuje jak to robi. Poza tym, pokazuje do czego można wykorzystać „resztki”.
Więcej filmów z Pawłem ajwen.tv i profilu Kuchnia Ajwen.

Jeśli chciałbyś nauczyć się zdrowo i smacznie gotować, to możesz to zrobić w  Szkole Gotowania! 

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz

 

 

Autor



Iwona Wierzbicka

Paweł Jackowski opowiada o gyrosie z kurczaka i kolejnych sposobach na oszczędności. Opowiada co to jest trybowanie mięsa i pokazuje jak to robi. Poza tym, pokazuje do czego można wykorzystać „resztki”.
Więcej filmów z Pawłem ajwen.tv i profilu Kuchnia Ajwen.

Jeśli chciałbyś nauczyć się zdrowo i smacznie gotować, to możesz to zrobić w  Szkole Gotowania! 

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz

 

 

Autor

Iwona Wierzbicka
25 października 2016

Tagi

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Co zrobić z pozostałymi warzywami?

Klęska urodzaju  Mamy dużo warzyw, bo albo tyle kupiliśmy, albo zostaliśmy obdarowani przez życzliwych działkowców. Z części zrobiliśmy jeden, drugi, trzeci posiłek, ale co dalej? Co zrobić z pozostałymi warzywami? Warzywa zaczynają nam schnąc. więdnąć…

WIĘCEJ >

Bulion

Sprawdź jak wygląda odżywczy Bulion zrobiony przez Ajwen, zdrowy, smaczny i tłusty.

WIĘCEJ >

Frytki z selera

Seler w roli głównej zamiast ziemniaka. Frytki można zrobić smażąc na oleju kokosowym lub smalcu gęsim, jednak najzdrowsze frytki będą kiedy wrzucimy je do piekarnika i upieczemy na blasze z małą ilością tłuszczu.

WIĘCEJ >

Jak wybrać dobry nóż?

Nóż – najlepszy przyjaciel kucharza Są różne rodzaje noży, tak samo, jak jest od groma firm, które je produkują. Tak naprawdę najistotniejsza jest jedna kwestia. Nóż ma dobrze leżeć w dłoni. Ma być przedłużeniem ręki…

WIĘCEJ >