Jak oczyszczać mięso?

Paweł Jackowski opowiada o tym jak czyścić mięso ze zgrubień, tłuszczu czy ścięgien. Niby proste, a jednak nie każdy zdaje sobie sprawę jakie to ważne podczas przygotowania posiłku i jak to prawidłowo zrobić. Więcej filmów z Pawłem na stronie Ajwen.tv oraz na profilu Kuchnia Ajwen. Zapraszamy do obserwowania!
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz
Autor

Paweł Jackowski
Paweł Jackowski opowiada o tym jak czyścić mięso ze zgrubień, tłuszczu czy ścięgien. Niby proste, a jednak nie każdy zdaje sobie sprawę jakie to ważne podczas przygotowania posiłku i jak to prawidłowo zrobić. Więcej filmów z Pawłem na stronie Ajwen.tv oraz na profilu Kuchnia Ajwen. Zapraszamy do obserwowania!
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz
Autor
Tagi
Podobne tematy
Mleko kokosowe dla opornych
Mleko kokosowe Robiąc własnoręcznie mleko, mamy 100% pewności, co to mleko, tak naprawdę zawiera. Mleko w kartonie, czy też w puszce, często zawierają różne zagęstniki lub konserwanty. Nawet, jeśli wydaje się nam, że mleko „jest…
WIĘCEJ >Smoothie: borówkowo – bananowy
Przepyszny koktajl według receptury Krzysia, świetnie się sprawdzi po aktywności fizycznej, potreningowe uzupełnienie energii.
WIĘCEJ >Placuszki kasztanowo – bananowe
Placuszki to świetny posiłek potreningowy, posiłek dla dziecka, węglowodany, które nie uczulają. Można je zjeść na kolację albo zabrać ze sobą. Szybko się je robi.
WIĘCEJ >Jak zrobić domową wędlinę?
Masz dosyć oszukiwania w sklepie? Chcesz jeść mięso a nie tekturę z dodatkiem mięsa? Zrób sobie sam pyszną szyneczkę. Nie jest to specjalnie trudne 🙂 Potrzeba na jedną szyneczkę: schab,tak około 0.7 kg sól –…
WIĘCEJ >