logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Jak pakować mięso do mrożenia?

Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Tagi

Jak pakować mięso do mrożenia?

jak-pakowac-mieso-do-mrozenia.jpg

Paweł Jackowski pokazuje jak pakować mięso do mrożenia. Niby proste prawda… ale przecież to paleo dla opornych 🙂 Nasz mistrz kuchni jest bardzo cierpliwy do swoich uczniów. Czasami tylko powie „moment, spokojne, bo nie rozumiem, czego nie rozumiesz” 🙂
Więcej filmów z Pawłem ajwen.tv, zapraszamy również do obserwowania profilu Ajwen Kuchnia.

Jeśli masz problemy w kuchni, zajrzyj do naszej Szkoły Gotowania 😉

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz

 

 

Autor



Paweł Jackowski

Paweł Jackowski pokazuje jak pakować mięso do mrożenia. Niby proste prawda… ale przecież to paleo dla opornych 🙂 Nasz mistrz kuchni jest bardzo cierpliwy do swoich uczniów. Czasami tylko powie „moment, spokojne, bo nie rozumiem, czego nie rozumiesz” 🙂
Więcej filmów z Pawłem ajwen.tv, zapraszamy również do obserwowania profilu Ajwen Kuchnia.

Jeśli masz problemy w kuchni, zajrzyj do naszej Szkoły Gotowania 😉

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz

 

 

Autor

Paweł Jackowski
22 października 2016

Tagi

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Jak naostrzyć nóż?

Proste rzeczy bywają czasem bardzo trudne prawda? A jak jest z ostrzeniem noży? Czy wiesz jak powinno się to robić? Jeśli nie koniecznie obejrzyj film z Pawłem! Więcej filmów z Pawłem na stronie ajwen.tv oraz…

WIĘCEJ >

Puree z selera i gruszek

Mistrz kucharski, Paweł Jackowski pokazuje jak przygotować puree z gruszki i selera. Kiedyś, jak każdy poznaniak jadł wuchtę pyr. Czy to gotowanych, czy pieczonych. Najbardziej lubił puree z ziemniaków. Mając puree, nie trzeba było robić…

WIĘCEJ >

Jak zrobić domową wędlinę?

Masz dosyć oszukiwania w sklepie? Chcesz jeść mięso a nie tekturę z dodatkiem mięsa? Zrób sobie sam pyszną szyneczkę. Nie jest to specjalnie trudne 🙂 Potrzeba na jedną szyneczkę: schab,tak około 0.7 kg sól –…

WIĘCEJ >

Survival – Realna Kuchnia – oczami Ajwen

Następnie przystąpiliśmy do rozbioru tuszy. Po wyciągnięciu żołądka i jelit można było obejrzeć wszystkie narządy. Każdy dało się łatwo rozpoznać. Oddzieliliśmy tkankę tłuszczową - łój barani jest cennym źródłem energii i można go wykorzystać do

WIĘCEJ >