logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Bananowe kasztanki

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c85e5440d-1164-4801-9b7b-593bb5137ec0-1
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Bananowe kasztanki

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki blendujemy.
  • Przelewamy do foremek i pieczemy przez 30 minut w temperaturze 180 stopni.

Rady dietetyka

Pamiętaj, by każdy składnik przepisu dopasować do swojego aktualnego sposobu żywienia.

Autor

Maja Wlazły
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 1 godziny
Składniki: 5
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 100 g mąki kasztanowej
  • 2 dojrzałe banany (240 g)
  • 6 łyżek oleju kokosowego (150 g)
  • 1 płaska łyżeczka sody oczyszczonej (5 g)
  • 3 łyżki wody lub kawy (10 ml)

Potrzebny sprzęt

Blender, Foremka na muffiny, Piekarnik
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Pudding Chia z musem bananowym

Pudding: Mleko kokosowe podgrzewamy w rondelku – tylko tyle żeby było leciutko ciepłe, jak dla małego dziecka 36.6  Do ciepłego mleka dodajemy miód, wyciskamy sok z ¼ cytryny i mieszamy Dodajemy nasiona chia, mieszamy i…

WIĘCEJ >

Zielony koktajl porowy

Awokado i ogórka obieramy i kroimy na drobne kawałki Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i miksujemy

WIĘCEJ >

Pasta z buraków i słonecznika

Nasiona słonecznika wsypujemy do miski i zalewamy szklanką wrzątku Przykrywamy pokrywką, lub talerzykiem i odstawiamy na 5 min Buraki obieramy i kroimy w kostkę i wkładamy do naczynia w którym będziemy blendować Cebulę obieramy i…

WIĘCEJ >

Ozorki w sosie grzybowym z puree z batatów

Ozorki: Ozorki płuczemy pod bieżącą wodą i wkładamy do garnka Marchew i pietruszkę obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół i razem z łodygą selera dodajemy do ozorków Zalewamy wodą, żeby poziom był 5 cm wyżej Lekko…

WIĘCEJ >