logo
Szukaj
open close

Orzechy laskowe

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c693-2
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Orzechy laskowe

Przygotowanie

  • Zjeść jako przekąskę lub dodać do wybranego posiłku

Autor

Ajwendieta
Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Orzech laskowy (30 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Powiazane Przepisy

Przepis jacka

test

WIĘCEJ >

Seler naciowy z kremową pastą

Ogórki i oliwki kroimy w drobną kostkę, a następnie przenosimy do miski Zieleninę drobno siekamy i przenosimy do miski Do (…)

WIĘCEJ >

Placki z tuńczykiem i kukurydzą

Do miski przesiewamy mąki, dodajemy proszek do pieczenia, mieszamy i formujemy pośrodku zagłębienie Do osobnej miski wybijamy jaja i lekko (…)

WIĘCEJ >

Szynka w cieście francuskim

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 220 st. C Formę na babeczki lekko smarujemy tłuszczem Z ciasta wykrajamy krążki o średnicy ok. (…)

WIĘCEJ >

Marynowane oliwki

Oliwki wrzucamy do naczynia żaroodpornego Do rondla wlewamy tłuszcz, dodajemy zieleninę, skórkę z pomarańczy oraz przyprawy (chili i liść laurowy) (…)

WIĘCEJ >

Sałatka luizjańska

Fasolę wrzucamy do miski, zalewamy wodą (1 l wody na 150 g fasoli), przykrywamy folią i wkładamy do lodówki na (…)

WIĘCEJ >

Roladki z fetą i szpinakiem

Szpinak wyciągamy z zamrażarki ok. 15-20 minut wcześniej aby się rozmroził, przenosimy go na sitko i odsączamy z nadmiaru wody (…)

WIĘCEJ >

Placki z bakłażana w cieście piwnym

Piwo przed przygotowywaniem placków schładzamy Z bakłażana odcinamy końcówki i kroimy go w plastry Do miski wsypujemy mąkę i proszek (…)

WIĘCEJ >

Miniquiche lorraine

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Formę na babeczki lekko smarujemy tłuszczem Cebulę obieramy i ścieramy na grubych oczkach (…)

WIĘCEJ >

Klasyczne fondue serowe

Czosnek obieramy i kroimy na pół, a następnie nacieramy nim wnętrze rondla Do rondla wlewamy bulion, dodajemy musztardę i gotujemy (…)

WIĘCEJ >