logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Smoothie jagodowo – bananowe ze śmietanką kokosową

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c3cc631d0-ec3f-46ad-b85e-1384e436c586-1
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Smoothie jagodowo – bananowe ze śmietanką kokosową

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki wkładamy do wysokoobrotowego blendera i miksujemy przez około 1 minutę na idealnie gładką masę.
  • Można przystroić granatem i suszonymi płatkami kokosa

Rady dietetyka

Pamiętaj, by każdy składnik przepisu dopasować do swojego planu żywienia.

Uwagi

Możesz także zainspirować się innymi propozycjami smoothie znajdującymi się w powiązanych przepisach.

Autor

Aleksandra Zawadzka (blog: autoimmunologicznepaleo.pl)
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 300 g mrożonych lub świeżych jagód
  • 2 małe banany (240 g)
  • 200 g schłodzonej śmietanki kokosowej

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym na makaronie z cukinii

Pierś drobiową kroimy na kilka pasków Cebulę kroimy w piórka Rozgrzewamy dużą patelnię z łyżką tłuszczu Smażymy kawałki kurczaka z każdej strony po 2 minuty Dodajemy pokrojoną cebulę Zasmażamy 2 min Dodajemy rosół, musztardę, miód…

WIĘCEJ >

Curry z dynią i ciecierzycą

Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojoną w piórka cebulę i posiekany czosnek. Jeśli decydujemy się na ostrą papryczkę to pokrojoną i pozbawioną pestek dodajemy teraz. Po chwili dodajemy przyprawy i smażymy 2-3 minuty. Dynię obieramy ze…

WIĘCEJ >

Rolki nori z owocami morza

Marchewkę, ogórka i łososia kroimy w paski julienne. Awokado wydrążamy i widelcem rozgniatamy miąższ, dodajemy mielony imbir i dokładnie mieszamy. Pasta ta będzie pełniła taką funkcję jak ryż w tradycyjnym sushi. Rozkładamy arkusz wodorostów i…

WIĘCEJ >

Sałatka z chorizo

Marchewkę kroimy w słupki lub „na makaron warzywny” przy pomocy obieraczki Na patelni smażymy plasterki chorizo wytapiając z nich tłuszcz Dodajemy marchewkę Sałatę skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy marchewkę z chorizo i mieszamy Posypujemy pestkami słonecznika

WIĘCEJ >