Radio Opole: Grill po staropolsku
Grill po staropolsku bez konserwantów, o gotowcach z marketu, piwie oraz konsekwencjach i zagrożeniach tradycyjnego grillowania.
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Iwona Wierzbicka
Grill po staropolsku bez konserwantów, o gotowcach z marketu, piwie oraz konsekwencjach i zagrożeniach tradycyjnego grillowania.
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Tagi
Podobne tematy
Paleo dziennik 26-10-2014 motor
Rok 2014 należy do moich najcięższych, najpracowitszych, najmniej przespanych i najmniej odpoczywanych. Jeszcze nigdy nie pracowałam tak dużo, ale nie narzekam, wiem po co to robię. Za pracą idą pieniądze, przy okazji spełniam swoją misję,
WIĘCEJ >Radio Opole: Jelita, candida, AZS
Dzisiaj o jelitach, candidy i atopowym zapaleniu skóry. Żyj Zdrowo i Kolorowo - Radio Opole, jak co drugi wtorek. Janusz Stasiak - gastroenterolog, Iwona Wierzbicka - dietetyk kliniczny. Krzysztof Dobrowolski - prowadzący i Piotr Furtas
WIĘCEJ >Paleo jadłospis 24-07-2014 urlopowo Alpy
Dzisiejszy dzień powitał nas niemal jak każdy czyli chmurami. Ten TransAlp jest wyjątkowo chmurny i deszczowy, rzadko widzimy słońce. Pomimo tego humory nie najgorsze. Zebraliśmy się koło 10:00, na śniadanie były jaja z boczkiem i…
WIĘCEJ >Wieprzowina w diecie osób aktywnych fizycznie
Wieprzowina nie jest najtłustszym mięsem. Łosoś ma więcej tłuszczów nasyconych niż kotlet schabowy. 50% tłuszczów w schabowszczaku jest takich samych jak w oliwie z oliwek?
WIĘCEJ >