Radio Opole: Grill po staropolsku

Grill po staropolsku bez konserwantów, o gotowcach z marketu, piwie oraz konsekwencjach i zagrożeniach tradycyjnego grillowania.
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor

Iwona Wierzbicka
Grill po staropolsku bez konserwantów, o gotowcach z marketu, piwie oraz konsekwencjach i zagrożeniach tradycyjnego grillowania.
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Tagi
Podobne tematy
Czy mięso mrożone jest gorsze niż świeże?
Mrożenie Jak ktoś pamięta z fizyki z podstawówki, to jest proces zamiany wody w lód. W zasadzie większość rzeczy składa się zwody, krew, tkanki, mięśnie itd. Ba! Nawet w tłuszczu jest woda, dlatego należy wytapiać…
WIĘCEJ >Radio Opole: Jesienna depresja
O tym co wpływa na depresję, dlaczego może się pojawić jesienią, o witaminie D3, cholesterolu, tłuszczach, o jedzeniu i aktywności fizycznej. Żyj Zdrowo i Kolorowo - Radio Opole 30-09-2014.
WIĘCEJ >Radio Opole: Witamina D3 – dlaczego taka ważna?
Witamina D3 i letnie odchudzanie - nagranie dla Radia Opole. 80% społeczeństwa cierpi na niedobór witamin D3, a jej niedobór zwiększa ryzyko osteoporozy, nowotworów, depresji, problemów hormonalnych i immunologicznych.
WIĘCEJ >Gyros z kurczaka
Paweł Jackowski opowiada o gyrosie z kurczaka i kolejnych sposobach na oszczędności. Opowiada co to jest trybowanie mięsa i pokazuje jak to robi. Poza tym, pokazuje do czego można wykorzystać „resztki”. Więcej filmów z Pawłem…
WIĘCEJ >