logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Smoothie: pietruszka, cytryna, mięta

Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Tagi

Smoothie: pietruszka, cytryna, mięta

iwona-wierzbicka-ajwendieta-26-of-42.jpg

Smoothie z pietruszki (natki), cytryn (obranych ale całych) i gałązki mięty z łyżką miodu. Do tego woda żeby dało się rozrobić. Bogactwo witaminy C. Dzięki cytrynie i mięcie – zwiększa się wydzielanie soków trawiennych. Smoothie orzeźwia, odtruwa, dodaje sił witalnych. Zobacz inne smoothie.

Iwona Wierzbicka - ajwendieta (19 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (20 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (23 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (24 of 42)

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.


Autor



Iwona Wierzbicka

Smoothie z pietruszki (natki), cytryn (obranych ale całych) i gałązki mięty z łyżką miodu. Do tego woda żeby dało się rozrobić. Bogactwo witaminy C. Dzięki cytrynie i mięcie – zwiększa się wydzielanie soków trawiennych. Smoothie orzeźwia, odtruwa, dodaje sił witalnych. Zobacz inne smoothie.

Iwona Wierzbicka - ajwendieta (19 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (20 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (23 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (24 of 42)

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.


Autor

Iwona Wierzbicka
18 maja 2015

Tagi

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Zioła Pawła Jackowskiego

Paweł Jackowski w Kuchni Ajwen opowiada o ziołach, które używa podczas przygotowywania dań Paleo. Pokazuje również, jak je prawidłowo przechowywać. Więcej filmów z Pawłem znajdziecie na stronie ajwen.tv oraz na naszym profilu Kuchnia Ajwen. Jeśli…

WIĘCEJ >

Sezon ogórkowy!

Ogórek, ogórek, ogórek, zielony ma garniturek… Ponieważ dosłownie i w przenośni jest sezon ogórkowy, czasami przy obieraniu ogórków podśpiewuję sobie piosenkę „Fasolek”, którą znam z dzieciństwa. Co to w ogóle jest ogórek? Teraz uwaga, kto nie…

WIĘCEJ >

Jak obierać szparagi?

Szparagi Pewnie niewielu z Was wie, że szparagi, oprócz pyrów, to złoto Wielkopolski. Ja wiem, bo jestem Poznaniakiem (Jezu jak to zabrzmiało, mój ojciec powiedziałby – starym poznaniakiem!). No dobra, nostalgia na bok. W Polsce…

WIĘCEJ >

Co zrobić z pozostałymi warzywami?

Klęska urodzaju  Mamy dużo warzyw, bo albo tyle kupiliśmy, albo zostaliśmy obdarowani przez życzliwych działkowców. Z części zrobiliśmy jeden, drugi, trzeci posiłek, ale co dalej? Co zrobić z pozostałymi warzywami? Warzywa zaczynają nam schnąc. więdnąć…

WIĘCEJ >