Zioła Pawła Jackowskiego

Paweł Jackowski w Kuchni Ajwen opowiada o ziołach, które używa podczas przygotowywania dań Paleo. Pokazuje również, jak je prawidłowo przechowywać. Więcej filmów z Pawłem znajdziecie na stronie ajwen.tv oraz na naszym profilu Kuchnia Ajwen.
Jeśli chciałbyś porozmawiać z Pawłem osobiście o ziołach, to możesz się z nim spotkać w Szkole Gotowania!
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz
Autor

Paweł Jackowski
Paweł Jackowski w Kuchni Ajwen opowiada o ziołach, które używa podczas przygotowywania dań Paleo. Pokazuje również, jak je prawidłowo przechowywać. Więcej filmów z Pawłem znajdziecie na stronie ajwen.tv oraz na naszym profilu Kuchnia Ajwen.
Jeśli chciałbyś porozmawiać z Pawłem osobiście o ziołach, to możesz się z nim spotkać w Szkole Gotowania!
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz
Autor
Tagi
Podobne tematy
Piołun – czy poprawia trawienie i czy każdy może stosować?
Każdy kto ma problemy z trawieniem wie, że gorzkie pobudza wydzielanie soków trawiennych i ułatwia trawienie, w szczególności mięsa. Gorzkie pobudza wydzielanie kwasu solnego w żołądku, powstaje kwaśne środowisko, dzięki czemu aktywują się enzymy…
WIĘCEJ >Smoothie: borówkowo – bananowy
Przepyszny koktajl według receptury Krzysia, świetnie się sprawdzi po aktywności fizycznej, potreningowe uzupełnienie energii.
WIĘCEJ >Co je Ajwen? – jadłospis Iwony #01
Pamiętacie serię Paleo jadłospis? Cieszyła się dużym powodzeniem, bo codziennie publikowałam co robiłam i co jadłam w ciągu dnia. Niestety w związku z zaangażowaniem w wiele projektów: powiększanie firmy, rozwój franczyzy, filmy na you tube,…
WIĘCEJ >Jak zrobić domowy rosół?
Paweł Jackowski opowiada jak zrobić pyszny domowy, rosół. Choć jest to jedna z najbardziej popularnych zup, przygotowanie prawdziwego, smacznego rosołu nie jest takie proste. Na warsztatach w naszej Paleo Szkole Gotowania, Paweł zawsze podkreśla jak…
WIĘCEJ >